Uzaktan Eğitim Hakkında I
23.03.2020

Üniversitemizde, pandemi döneminde eğitim ve öğretim sürecinin kesintisiz devam etmesi için teorik derslerin uzaktan öğretim ile Ders Yönetim Sistemi (DYS) üzerinden verilmesine; ders materyalleri hazır olan derslerde mümkünse uzaktan eğitime 23 Mart 2020 tarihinde başlanmasına; diğer teorik derslerin ders içeriklerinin hazırlanması ve uzaktan eğitime 30 Mart 2020 tarihi itibariyle başlanmasına; ilgili birimin kararıyla bazı ortak derslerin (AİİT, Türkçe) senkron yapılabilmesine; uzaktan eğitimle yürütülen Yabancı Dil I ve Yabancı Dil II derslerine 23 Mart 2020 tarihi itibariyle başlanmasına; YÖK-Dersleri (Yükseköğretim Kurumları Dersleri) ile erişime açık hale getirilecek olan ders materyallerinin yardımcı kaynak olarak uzaktan eğitimde kullanılabilmesine ve derslerin başlayacağı tarihlerin öğretim elemanları ve Bölümler/Programlar tarafından öğrencilere duyurulmasına karar verilmiştir.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Rıfat EDİZKAN