12 Mayıs 2020 Tarihli Üniversitemiz Senato Kararları Hakkında - Öğrencilerin Dikkatine!!!
14.05.2020

12 Mayıs 2020 tarihli ESOGÜ Senatosu tarafından oy birliği ile aşağıdaki kararlar alınmıştır.

1- 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında mezun öğrenciler ile sınırlı kalmak kaydı ile, staj/uygulama eğitimlerini; yaz dönemide dahil uygun zamanda koruyucu önlemleri aldığını bildiren yerlerde (fabrika, işyeri, sağlık birimi, vd.) yapabilecekleri gibi, dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla simülasyon, proje, vaka analizi vb. faaliyetlerle de Akademik Birimde tamamlayabilmelerine, stajın yeri ile ilgili olarak akademik birimlerce karar verilmesine;

2- 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında uzaktan eğitim yolu ile yürütülen teorik derslerin yarıyıl içi ve yarıyıl sonu sınavlarının uzaktan eğitim ile yapılmasına; uygulama ve laboratuvar gerektiren derslerin, dersin öğrenim kazanımlarını sağlayacak şekilde akademik takvimde belirtilen zaman diliminde uzaktan öğretim yoluyla, simülasyon, proje, ödev, vaka analizi, vb. faaliyetler ile tamamlanmasına, oy birliği ile karar verilmiştir.