2019-2020 Yaz Döneminde İşletme Stajı Yapacak Öğrencilerin EMYO'ya Staj Başvuru Süreci Hakkında
29.05.2020
⇒2019-2020 yaz döneminde işletme stajı yapacak öğrencilerin EMYO'ya staj başvurusu sırasında izleyecekleri yol aşağıdaki gibi planlanmıştır:

Öğrenci;

1-E-devlet üzerinden aldığı müstehaklık belgesini,
2-EMYO websitesinden indirip doldurup imzaladığı Taahhütmane formunu,
3-EMYO websitesinden indirip staj yapacağı işletmeye imzalatıp onaylattığı ve son olarak kendi imzaladığı staj başvuru formunu (1 adet)
4- Nüfüs Cüzdanının Ön Yüzü ve Arka Yüzünü A4 Kağıtın  Ön yüzünde olacak şekilde fotokopi olacak

Endüstriyel Uygulamalar dersini aldığı hocaya e-posta üzerinden gönderecektir. Dersin hocası tüm çıktıları alarak staj başvuru formundaki ilgili kısmı kendi imzalayıp, tüm evrakları bölüm başkanına teslim ettikten sonra bölüm başkanı staj başvuru evrağındaki kendi ile ilgili kısmı imzalayıp tüm dökümanları Nurtekin Bey'e teslim edecektir.

Başarılar dileriz...