ENDÜSTRİYEL UYGULAMALAR 1 ve 2 DERSLERİ HAKKINDA ÖNEMLİ DUYURU!!!
7.04.2021

1-Staj başvurusu ile ilgili belgeler EMYO websitesinde bulunmaktadır. Ulaşmak için lütfen tıklayınız.

2-Belgelerle ilgili sorular ve Endüstriyel Uygulamalr 1 ve 2 Derslerine ait staj belgeleri, başvuru adımları, son başvuru tarihleri hakkında bilgi almak için EMYO idari personellerinden Mustafa Alan ile iletişime geçebilirsiniz.

3-Öğrencilerin tüm başvuru evraklarını kendilerine ait imza, mühür vb. adımları tamamladıktan sonra e-posta veya posta/kargo yoluyla Endüstri Uygulamalar 1 veya 2 dersini aldığı ilgili öğretim görevlisine/üyesine göndermesi gerekmektedir.

4- Dersle ilgili hocanız ulaşan evraklardaki kendisine ve bölüm başkanınıza ait imza yerlerini imzaladıktan ve bölüm başkanınıza imzalattıktan sonra kendisi veya bölüm başkanınız tarafından  bu evraklar Mustafa Alan Bey'e teslim edilecektir.

5-Endüstriyel Uygulamalar 1 ve 2 Dersleri kapsamında staj yapması gerektiğine dair yazı isteyen öğrencilerin EMYO Müdürlüğü'ne dilekçe ile başvuru yapması gerekmektedir.

28 Haziran 2021 tarihinden itibaren 2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi başlangıcına kadar staj yapılabilecektir.